-
Priprema20 min
-
Kuhanje10 min
-
Broj osoba2
Sastojci
Koraci
Zagrijati pećnicu na 180°C.
Pileći file pouljiti s 2 kašike ulja i začiniti biberom i soli.
Peći oko 10 minuta.
Izvaditi iz pećnice. Ostaviti piletinu da odstoji najmanje 5 minuta, a zatim je izrezati na kriške.
Indijski orah isjeckati. Krušku izrezati na kocke, a avokado na kriške.
Piletinu servirati s jedne strane tanjira, avokado s druge, a na sredinu rasporediti krušku, indijski orah, brusnicu i plavi sir.
U manju zdjelu dodati ekstra djevičanko maslinovo ulje, sirće i senf. Izmiješati.
Preliti dresingom i poslužiti.
Pileća salata s avokadom, kruškom i brusnicom
Sastojci
Follow The Directions
Zagrijati pećnicu na 180°C.
Pileći file pouljiti s 2 kašike ulja i začiniti biberom i soli.
Peći oko 10 minuta.
Izvaditi iz pećnice. Ostaviti piletinu da odstoji najmanje 5 minuta, a zatim je izrezati na kriške.
Indijski orah isjeckati. Krušku izrezati na kocke, a avokado na kriške.
Piletinu servirati s jedne strane tanjira, avokado s druge, a na sredinu rasporediti krušku, indijski orah, brusnicu i plavi sir.
U manju zdjelu dodati ekstra djevičanko maslinovo ulje, sirće i senf. Izmiješati.
Preliti dresingom i poslužiti.